вівторок, 6 грудня 2016 р.

Які  представники тваринного світу найрозумніші?

Ці тварини, як з’ясувалося, мають неабиякий інтелект.
Люди завжди вважають, що вони найрозумніші істоти на планеті. Проте не варто недооцінювати інтелекту тварин.Виявляється, вони теж мають неабиякі розумові здібності і можуть навіть здивувати своїми знаннями та кмітливістю. Тож яких тварин можна вважати найрозумнішими?


Дельфіни. Саме їх вважають найрозумнішими тваринами у світі. Вага мозку дельфіна на 300 г більша, ніж у людини. Крім того, у них удвічі більше звивин. Учені вважають, що дельфіни розрізняють близько 14 тис. звукових сигналів, які виконують роль своєрідної «мови». Вони також відгукуються на своє ім’я, мають самосвідомість, «соціальну свідомість» й емоційне співчуття.

Коні. Недарма ці тварини часто потрапляють до таких рейтингів. На користь коней свідчить те, що вони доволі непогано запам’ятовують дорогу, якою їдуть. Траплялися випадки, коли коні приїжджали самі додому на відстань понад 50 км.

Шимпанзе. Приматів недаром вважають найближчими нашими родичами. Ці тварини не вміють говорити, зате чудово розуміють мову жестів, уміють створювати знаряддя праці. Вчені стверджують, що в інтелектуальному плані між дитинчам шимпанзе і дворічною дитиною немає ніякої різниці.


 Кішки. Кішки легко навчаються. Їх відрізняє уміння пристосовуватися. Однак, на відміну від собак, вони не танцюватимуть на задніх лапках лише для того, щоб порадувати господаря. В якійсь мірі це теж є ознакою інтелекту.

Собаки. Тут усе залежить від дресирування і навчання. За умови правильних занять із собакою, тварина здатна розуміти 250 слів і жестів, рахувати до п’яти, здійснювати прості математичні дії. До речі, найрозумнішою породою вважаються пуделі.

 Білки. Це ще й хитра тварина. Отримавши одного разу частування від людини, вони неодмінно будуть вимагати його знову. Причому, чим більше даватимете, тим для них краще. Білці багато не буває, все зайве вона просто сховає на  потім.   

Папуги. Найрозумнішими серед папуг вважають породу жако. Хоча вони лише повторюють слова, які часто чують, не розуміючи при цьому їхнього значення, за наявності належного навчання вони здатні на багато більше. Вчені стверджують, що папуги цілком можуть асоціювати слова з предметами, квітами і формами.  

 Свині. Ці тварини дуже добре навчаються, мають також чудову пам’ять. Учені провели низку досліджень, у результаті чого виявили, що свині є одними з найкмітливіших представників фауни. Вони також легко звикають до нового розпорядку дня. 

1 коментар:

  1. "Бенджамін Бріел Лі був дуже професійним у всі часи, тримаючи мене в курсі всього, що відбувається. Якщо у мене виникли запитання, він завжди міг відповісти. Це була моя перша покупка будинку, я мало знав про процес кредитування, він дуже легко зрозумів речі, до яких у мене виникли запитання. Мені дуже подобалося працювати з ним ».
    Він займається кредитною службою, яка працює з групою інвесторів, які готові фінансувати будь-який проект або позичити вам будь-яку суму з дуже низькими відсотками. Зв'яжіться з Бенджаміном Бріелем Лі Електронна пошта: Lfdsloans@outlook.com Номер додатка: + 1-989 -394-3740.

    ВідповістиВидалити